delphiromania.MyForum.ro
Bine ati venit pe forumul Delphi Romania>>!!!<<
Pagina de start a forumului delphiromania.MyForum.ro Autentificare Inregistrare FAQ Membri Cautare

Pagina de start a forumului delphiromania.MyForum.ro » Travel & Geographic » Litoralul romanesc versus alte litorale - o experienta
Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul urmator 
Litoralul romanesc versus alte litorale - o experienta
MesajTrimis: 26/01/2008 12:03 Raspunde cu citat (quote)
Administrator
Administrator
Administrator
Data inscrierii: 26/Ian/2008

Domnilor / doamnelor haideti sa insufletim putin acest forum... Oare noi cei care navigam pe aici nu suntem pasionati de turism? Aventurile noastre din concediile de peste an nu merita impartasite si altora? De ce sa ne depaseasca altii la capitolul turism?
Eu tot incerc sa deschid posturi despre vacantele interesante pe care le-am avut si din pacate constat ca nu intereseaza pe nimeni...
Va propun o noua provocare: fiecqre dintre noi am fost pe litoral , la noi sau in tari mai mult sau mai putin indepartate. Cum ar fi sa ne impartasim din vacantele pe care le-am trait la mare: la Marea Neagra sau la alte mari...
De ce preferam litoralul romanesc in detrimentul altor litorale? Sau de ce preferam sa ne bronzam pe malul Marii Egee sau Mediterana sau Adriatica... si nu dam o fuga de cateva ore pana la noi la mare?
Care sunt avantajele si dezavantajele? Si care sunt plusurile si minusurile?
Eu nu cred ca este cineva dintre membri acestui forum care sa nu aiba o experienta interesanta de impartasit sau niste poze superbe de aratat...
Enjoy !!!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Litoralul romanesc versus alte litorale - o experienta
 Pagina de start a forumului delphiromania.MyForum.ro » Travel & Geographic
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect